Faqja krysore | Poezi | FoTo interesante | Kontakt me Balalin | LiBri i vizitorve | FoTo pejsazh | FoTo dashurie | FoToT e mia |  Humor | Foto te personav te njohur | POEZI | Letra dashurie | Per ty | Foto serjoze | Kujtime per dashuri | Favorite Links Page | Slide Show Page
Kujtime per dashuri se pa dashuri nuk ka jeta kuptim

Lexoje me vemendje
dhe me disponim
prandaj kontrolloje
per donje gabim.

                         Dashurija nuk blehet                  ne takim e par
                         dashurija nuk shitet                    me digjet zemra flak
                         se ne mes te zemres                   ne takim e dyt
                         gjindet.                                            te dua si syt,
                                                                                   ne takim e tret
                                                                                   ne zemer me ke bet,
                                                                                    ne takim e kater
                                                                                    nje puthje me hater.

Puthja eshte leht
fort te rendon
kur dikush te puth
dije se te don.

Te dua me zemer e jo me interes,te dua deri sa te vdes.


                                            

 


 

Njerzit i ban shpresa,emrin shoqeria.dashurin besa

Kthehu edhe nje
ti shoh syt e zi edhe nese vdes
mos te shkoj me mall per ty.
Kthehu edhe nje her
te shoh syte e shkruar edhe nese vdes
mos te shkoj i permalluar.

kur te kalosh uren e ndertuar me dru
e kujton fjalen kur me the te dua,
kur ta kalush uren e ndertuar me hekur
me kojton edeh nese jam i vdekur.

Buzet me jan thar gjaku po me pikon
per nje puthje po reagon.